سبزی خشک شده از گیاهان تازه

این عقل مرسوم سرآشپز نیست، اما بین من و شما، مواقعی وجود دارد که من واقعاً ترجیح می‌دهم از گیاهان خشک به جای تازه استفاده کنم.

بله، من طرفدار زیادی از گیاهان سبزی خشک ماهی تازه هستم.

من از آنها در اواخر بهار و تابستان استفاده می کنم.

سالاد، پاستا، ریزوتو، پیتزا… همگی از دوش آزادانه گیاهانی که تازه چیده شده اند سود می برند.

آنها یک انفجار شگفت انگیز، معطر و، خوب، گیاهی نعنا خشک کیلویی حیات را به اشیا می دهند.

من می دانم که همه افراد باغ گیاهی ندارند که به راحتی رشد می کنند.

اما ناامید نشوید، زیرا تعدادی از برنامه ها در گشنیز خشک آشپزخانه وجود دارد که برای موارد خشک شده فریاد می زنند.

بنابراین، وقتی گیاهان را خشک می کنید چه اتفاقی می افتد؟

واضح ترین چیز از دست دادن تمام آب در برگ ها است.

این امر طعم را به حدی متمرکز می کند که بسیاری احساس می کنند دو برابر مقدار تازه برابر با خشک است.

اما قدرت و خشکی تنها تغییرات نیستند. طعم بسیار تیره تر و عمیق تر است.

و آن طعم سبز روشن “علفی” به طور قابل توجهی خاموش است.

یک راه آسان برای یادگیری این است جعفری خشک شده که یک گیاه تازه را خرد کنید.

آن را بو کنید و مقداری از نسخه خشک شده را در کف دست خود بمالید و آن را بو کنید.

تفاوت ها کاملاً آشکار خواهد شد.

همچنین می توانید هر دو را با مقداری پنیر خامه ای مخلوط کرده و میل کنید.

زمانی که گیاهان تازه در باغ نیستند و در فروشگاه مواد غذایی گران هستند، به راحتی می توان گیاهان خشک را به پایان زمستان منتقل کرد.

اما من کاملاً معتقدم که در طول سال مواقعی وجود دارد که خشک کردن بهترین گزینه است.

 

  • منابع:
    1. ?Are Fresh Herbs ALWAYS Better Than Dried
  • تبلیغات: 
    1. ۲۳ پیشنهاد افراد ثروتمند جهان برای پولدار شدن
    2. استفاده از محافظ چشم در هنگام استفاده از پمپ هواکش
    3. با این کالاها از هر انگشتتان پول می ریزد!
    4. کمپوت آلبالو پیوندی گیلاسی صنعتی