شاهزاده عربستان چوب دارچین کیلویی را مهریه همسرش کرد

چوب دارچین کیلویی بومی سریلانکا است. علاوه بر ایجاد درآمد قابل توجه خارجی، بیش از 350000 خانواده در صنعت دارچین درگیر هستند که نقش دیرینه آن را در جامعه سریلانکا نشان می دهد.

این ادویه دارای ترکیبات زیست فعال بسیاری است که دارای خواص آنتی اکسیدانی، ضد میکروبی و حشره کش بوده و علاوه بر اثرات درمانی و پیشگیرانه در برابر بسیاری از بیماری ها و اختلالات می باشد.

کاربردهای جدید دارچین همچنان در حال ظهور است، و در این بررسی، فرصت‌هایی را برای بهبود محصول و محصول مورد بحث قرار می‌دهیم که احتمالاً تأثیر مثبتی بر زندگی و معیشت جمعیت در سریلانکا خواهد داشت.

Cinnamomum zeylanicum Blume، معروف به دارچین سیلان، بومی سریلانکا است، در حالی که Cinnamomum cassia J. Presl (دارچین Cassia) و سایر انواع Cinnamomum spp. در چین و بسیاری از مناطق دیگر آسیا رشد می کنند.

دارچین

دارچین سیلان به دلیل ترکیب شیمیایی، کیفیت بالا، فواید سلامت ثابت شده و سطوح بسیار کم ترکیب شیمیایی سمی کومارین که در غلظت های نسبتاً بالایی در دارچین کاسیا گزارش شده، نسبتاً گران است.

در سریلانکا بیش از 350000 خانواده در صنعت دارچین فعالیت دارند. در میان کل محصولات کشاورزی سریلانکا، صادرات دارچین از نظر درآمد دومین رتبه را به خود اختصاص می دهد (پس از چای در رتبه دوم قرار دارد).

علاوه بر استفاده از دارچین به عنوان ادویه، از عصاره برگ و پوست درخت در صنایع غذایی برای (الف) بهبود عمر پس از برداشت غذاهای فاسد شدنی از طریق فعالیت ضد میکروبی و (ب) کنترل آفات در انبارداری پس از برداشت (فعالیت حشره کش) استفاده می شود.

فواید سلامت انسان شامل فعالیت آنتی اکسیدانی و خواص درمانی و پیشگیرانه در برابر بیماری ها و اختلالات است. کاربردهای بالقوه دارچین سیلان در صنایع غذایی، بهداشتی و آرایشی و بهداشتی در جهان بسیار زیاد است.

با این حال، برای اطمینان از حداکثر سود برای تولیدکنندگان و مصرف‌کنندگان، آزمایش‌های آزمایشگاهی معتبر و رویه‌های قانونی نیاز به توسعه و تقویت برای شناسایی و کاهش تخلفات و تقلب محصول در بازار جهانی دارد.