میگو تازه پاک شده یکی از پرمصرف ترین انواع صدف است. این کاملا مغذی است و مقادیر بالایی از مواد مغذی خاص مانند ید را فراهم می کند که در بسیاری از غذاهای دیگر به وفور یافت نمی شود.
از سوی دیگر، برخی افراد ادعا می کنند که میگو به دلیل داشتن کلسترول بالا، ناسالم است. علاوه بر این، معمولاً اعتقاد بر این است که میگوهای پرورش یافته در مزرعه ممکن است در مقایسه با میگوهای صید شده وحشی اثرات منفی بر سلامتی داشته باشند.
این مقاله شواهدی را برای تعیین اینکه آیا میگو یک غذای سالم برای گنجاندن در رژیم غذایی شما است بررسی می کند. یک وعده 3 اونس (85 گرم) حاوی 161 میلی گرم کلسترول است.
بسیاری از مردم از غذاهایی که دارای کلسترول بالا هستند می ترسند، زیرا معتقدند که کلسترول خون شما را افزایش می دهد و باعث بیماری قلبی می شود.
با این حال، تحقیقات نشان میدهد که این ممکن است برای اکثر مردم صادق نباشد، زیرا تنها یک چهارم جمعیت به کلسترول غذایی حساس هستند. برای بقیه، کلسترول غذایی ممکن است تنها تأثیر کمی بر سطح کلسترول خون داشته باشد.
این به این دلیل است که بیشتر کلسترول خون شما توسط کبد تولید می شود و زمانی که شما غذاهای پرکلسترول می خورید، کبد شما کمتر تولید می کند.
مطالعات نشان می دهد که در حالی که بیشتر غذاهای غنی از کلسترول دارای چربی های اشباع شده بالایی نیز هستند، میگو یک استثنا است.
اگرچه تحقیقات بیشتری برای بررسی نقش میگو در سلامت قلب مورد نیاز است، اما دارای انواع مختلفی از خواص مفید است که ممکن است بر محتوای کلسترول آن بیشتر باشد.