کودکی که با عسل آویشن لار اتاقش را به آتش کشید

قبل از هر چیز باید بدانید که این گیاه چند ساله دارای خواص و فواید بسیاری است، زمانی که دانشمندان سعی کردند از آن عسل استخراج کنند، متوجه شدند که بهترین زمان برای استخراج عسل نیمه دوم خرداد یا اوایل تیرماه است.

رنگ عسل آویشن لار با رنگی نزدیک به کهربای روشن یا مسی زمانی که به صورت مایع است مشخص می شود.

اما بعد از آن چه چیزی متبلور می شود!

عسل آویشن پس از تبلور از رنگ بژ به قهوه ای تبدیل می شود.

عسل بسیار قوی با طعم های متعدد و دارای رایحه معطر فوق العاده ای است، طعم آن در دهان سفت است، دانه های آن در صورت متبلور شدن متوسط ​​هستند.

رایحه آن را بوی گل یا ادویه می گفتند و رایحه آن را به مگنولیا تشبیه می کردند که گلی قدیمی مانند میخک است.

عسل آویشن لار

در مورد مهمترین فواید عسل آویشن

در یک مطالعه لهستانی مشخص شد که این ماده دارای خواص آنتی اکسیدانی است که خاصیت دفاعی است که از آسیب سلولی و رادیکال های آزاد جلوگیری می کند و این نیز توسط تحقیقات پروفسور نولان تایید شد.

عسل آویشن همچنین دارای اثرات ضد سرطانی قوی است.

و من یک مطالعه یونانی پیدا کردم که این را تایید کرد و در مجله “Food Chemistry” (جلد 116 شماره 3) منتشر شد.

گفته شد که آویشن بقای سلول های سرطانی آندومتر و PC-3 (پروستات) را کاهش می دهد.

همچنین از سرطان سینه محافظت می کند.

یکی از فواید عسل آویشن نیز ضد حساسیت بودن و خاصیت ضدعفونی کنندگی آن است.

می توان از آن برای پوشاندن سوختگی ها و به عنوان ضماد برای کمک به بهبود زخم ها و همچنین برای جلوگیری از عفونت یا درمان گلودرد ناشی از سرماخوردگی یا آنفولانزا استفاده کرد.

آویشن وحشی چیست؟

در مورد آویشن می گویند که از شهد است همانطور که از خانواده نعناع است در مکانی آفتابگیر با خاک زهکشی خوب می روید.

می توان آن را در خاک های تپه ای کشت کرد.