محصولات پروتئینی حیوانی مانند کنجاله خون در مقایسه با منابع پروتئین گیاهی تمایل بیشتری به نگهداری میکروارگانیسم های بیماری زا مانند سالمونلا دارند و بنابراین، گنجاندن سویا خوراک طیور که حضور این میکروارگانیسمهای بیماریزا را به حداقل میرساند و روده سالمی را حفظ میکند، میتواند کارایی تولید حیوانات تک معده را افزایش دهد.
همچنین محدودیت هایی مانند هزینه، عوامل ضد تغذیه ای و گاهی اوقات ارزش غذایی پایین این منابع پروتئینی، جایگزینی بخشی از این مواد غذایی با پروتئین های منبع گیاهی را دیکته می کند.
کنجاله سویا ارگانیک مهمترین منبع پروتئینی است که برای تغذیه حیوانات مزرعه استفاده می شود و این نشان دهنده دو سوم کل تولید جهانی مواد غذایی پروتئینی، از جمله سایر وعده های غذایی اصلی روغن و پودر ماهی است.
کنجاله سویا ارگانیک در خوراک دام استفاده می شود و همچنین انرژی قابل سوخت و ساز دام را تامین می کند. از بقایای باقی مانده پس از استخراج روغن سویا تولید می شود و کنجاله سویا حاوی پروتئین بالایی است، به خصوص در مقایسه با سایر پروتئین های گیاهی.
سویا ارگانیک فواید سلامتی خاص خود را دارد و برای دام ها توصیه می شود و کنجاله سویا منبع پروتئین شماره یک مورد استفاده در صنایع طیور و دام در سراسر جهان است و تغذیه کنجاله سویا به تولید بهتر دام کمک می کند.
سویا و کنجاله سویا ارگانیک دارای خواص تغذیه ای منحصر به فردی هستند که دام را سالم تر می کند و توصیه می شود از کنجاله سویا غیر GMO (غیر اصلاح شده ژنتیکی) برای دام هایی که توسط صاحبان مرغداری ها پرورش می یابند و آنها را به کشتارگاه یا مستقیماً به مشتریان می فروشند، استفاده کنید.
همه ما می دانیم که سویای ارگانیک بخشی از خانواده گیاهان حبوبات است و در صورت استفاده از لوبیا باید آنها را بو داده یا بخارپز کرد تا عوامل ضد تغذیه ای از بین بروند و سویای خام ارگانیک هرگز نباید به طیور یا پرندگانی که در مزرعه پرورش می یابند تغذیه شود و سویای ارگانیک در سراسر جهان در دسترس است.