نخود زمستانه میتواند استخوانهای شکسته را ترمیم کند!

نخود زمستانه را فوق العاده آسان می توان به رژیم غذایی خود اضافه کرد.

آنها مقرون به صرفه هستند و به طور گسترده در انواع کنسرو شده و خشک در دسترس هستند.

به دلیل محتوای پروتئین بالایی که دارند، جایگزینی عالی برای گوشت در رژیم های گیاهی و وگان هستند.

به علاوه، نخود همه کاره است و می‌توان آن را به انواع غذاها مانند سالاد، سوپ یا ساندویچ اضافه کرد.

آنها همچنین یک ماده اصلی در هوموس هستند که از نخود له شده، تاهین، روغن زیتون، آب لیمو، نمک و سیر تهیه می شود.

در نهایت، می‌توانید نخود را برای یک میان‌وعده خوشمزه و ترد کباب کنید یا آن‌ها را در همبرگرهای گیاهی و تاکو بگنجانید.

نخود

نخود فقط یک ماده ضروری در حمص یا یک ماده لذیذ در چیلی نیست.

آنها همچنین بسیار سالم هستند و دارای ویتامین ها، مواد معدنی، فیبر و پروتئین هستند.

این ویژگی ها ممکن است از مدیریت وزن، تنظیم قند خون و سلامت مغز پشتیبانی کند و در عین حال خطر ابتلا به بیماری های مزمن مانند بیماری قلبی و سرطان را کاهش دهد.

برای شروع با نخود، سعی کنید آن را به عنوان میان وعده تفت دهید یا به سالاد اضافه کنید.

نخود حاوی طیف وسیعی از مواد مغذی از جمله پروتئین است که برای سلامت استخوان، ماهیچه و پوست ضروری است.

برای افرادی که گوشت نمی‌خورند یا مصرف گوشت را کاهش می‌دهند، مثلاً یک غذای نخود و برنج می‌تواند مقدار قابل‌توجهی پروتئین به رژیم غذایی کمک کند.

یک فنجان نخود تقریبا یک سوم منبع مورد اعتماد پروتئین مورد نیاز روزانه یک بزرگسال را تامین می کند.

مواد مغذی موجود در نخود همچنین ممکن است به پیشگیری یا سودمندی چندین بیماری کمک کند که در زیر فهرست می کنیم.

یک فنجان نخود با وزن 164 گرم (گرم)، 12.8 گرم منبع فیبر قابل اعتماد را فراهم می کند.

دستورالعمل های غذایی 2020-2025 برای آمریکایی ها توصیه می کند که بزرگسالان بسته به سن و جنس، روزانه 25.2 تا 28 گرم فیبر مصرف کنند.

فیبر ممکن است برای افراد مبتلا به دیابت مفید باشد و انجمن دیابت آمریکا حبوباتی مانند نخود را به عنوان منبع فیبر غذایی توصیه می کند.

بررسی سال 2018 منبع معتبر متاآنالیز نشان داد که رژیم غذایی با فیبر بالا ممکن است به کاهش سطح گلوکز خون و کاهش خطر ابتلا به دیابت نوع 2 کمک کند.