به نظر می رسد هیچ تحقیقی در مورد تأثیر لیمو ترش ورقه ای خشک بر pH خون وجود نداشته باشد، اما در یک مطالعه با یک داوطلب، 50 میلی لیتر آب لیمو pH ادرار را از 0.1 ± 6.7 به 0.1 ± 6.9 افزایش داد.
اگر مطالعه ذکر شده قبلی نشانه ای باشد، افزایش pH خون بی اهمیت خواهد بود. در نهایت، اگر هدف قلیایی کردن خون یا کل بدن باشد، می توان تعجب کرد:
چرا آب لیمو؟ بله، لیمو، اگرچه اسیدی است، اما متابولیت های قلیایی در بدن شما تولید می کند و بنابراین دارای بار اسیدی بالقوه منفی کلیوی (PRAL) است. اما PRAL آب لیمو 2.5- به خصوص در میان میوه ها کم نیست. کشمش، به ویژه، دارای PRAL -21 است.
نه تنها بدن شما PH خون شما را در محدوده دقیقی حفظ می کند، بلکه حتی در این محدوده، آب لیمو به احتمال زیاد اثر معنی داری ندارد.
به ندرت پیش نمی آید که افراد با رژیم های «سم زدایی» که شامل آب لیمو است وزن کم کنند. در این رژیمها، افراد سعی میکنند با خوردن کم (یا کاملاً ناشتا) و نوشیدن آب لیمو که اغلب با مواد دیگر مخلوط شده است، بدن خود را سم زدایی کنند.
افراد می توانند با چنین رژیم های فلش سریع وزن کم کنند، اما برای چند روز اول این وزن به جای چربی، آب خواهد بود و پس از آن کاهش وزن (از چربی و عضله) به راحتی می تواند به کمبود کالری نسبت داده شود.
اما صبر کنید، چرا نوشیدن آب لیمو منجر به کاهش وزن آب می شود؟
ندارد. آنچه باعث از دست رفتن آب می شود، کمبود کربوهیدرات است. برای ذخیره یک گرم گلیکوژن در کبد و ماهیچه ها، بدن شما آن را به طور متوسط به سه گرم آب متصل می کند.
اگر بدن شما کربوهیدرات کافی دریافت نکند، ذخایر گلیکوژن در یک یا دو روز کاهش مییابد کاهش وزن ناگهانی چندین پوند.