تخمه آفتابگردان ضریب استحکاکی

این مطالعه به منظور بررسی تأثیر رطوبت بر خواص تخمه آفتابگردان نمکی مهندسی دانه و مغز آفتابگردان انجام شد.
ANOVA انجام شده برای هر دو دانه و هسته نشان داد که میزان رطوبت بر تمام خصوصیات مهندسی بجز طول (428/0=p) هسته و کروی بودن دانه (314/0=p) و مغز (148/0=p) اثر معنی‌داری دارد.
تمامی خصوصیات ابعادی با افزایش تخمه آفتابگردان ممتاز درصد رطوبت روند افزایشی را نشان دادند.
دانه دارای چگالی ظاهری، چگالی واقعی و تخلخل بالاتری در مقایسه با دانه بود.
اما وزن هزار دانه برای تخمه آفتابگردان مشکی دانه بیشتر از دانه بود.
مشخص شد که رطوبت بر چگالی واقعی، تخلخل و وزن هزار دانه هر دو دانه و دانه تأثیر مثبت دارد.
با این حال، چگالی تخمه آفتابگردان دور سفید ظاهری روند معکوس را نشان داد.
از نتایج این ویژگی ها می توان در طراحی ماشین های تمیزکننده و جداسازی دانه و مغز آفتابگردان استفاده کرد.
بالاترین ضریب اصطکاک ساکن در مقابل تخته سه لا و به دنبال آن فولاد ملایم و شیشه مشاهده شد.
ضریب اصطکاک استاتیکی مغز در مقایسه با دانه بیشتر بود.
هر دو دانه و هسته در رطوبت بالاتر نیروی اصطکاک بیشتری نشان دادند.
در مقایسه با دانه، هسته دارای زاویه استراحت بالاتری بود.
زاویه سکون به صورت خطی با افزایش رطوبت برای دانه و هسته افزایش یافت.
از بین ویژگی‌های بافتی، نیروی ترک اولیه برای هسته نسبت به دانه بیشتر بود که نشان‌دهنده مقاومت بیشتر هسته در برابر نیروی اولیه نسبت به دانه بود.
  • منابع:
    1. Engineering properties of sunflower seed: Effect of dehulling and moisture content
  • تبلیغات: 
      1. در یکی از مطب های زالودرمانی به دلیل شکایات بسته شد
      2. 5 روش برای اینکه 6 ماهه پولدار شوید
      3. هواپیمایی پر از پول در آسمان ترکیه
      4. با خوردن شلیل به تقویت حافظه خود کمک کنید!