میوه خشک دیگر کمیاب نیست، اما همه میوه خشک طرفدار آن نیستند.
فرآیند خشک کردن گاهی اوقات میوه را سفت می کند و ممکن است طعم آن را از دست بدهد.
با این حال، میوه خشک برای داشتن در خانه مفید است، زیرا یک میان وعده مغذی میوه خشک تابستانی و سالم تر از آب نبات است.
و شما می توانید خیلی بیشتر با آن انجام دهید! به هر حال، در حال حاضر میوه خشک پر شده نیز موجود است.
این عطر و طعم قوی و بافت نرمی دارد که به شما امکان می دهد به سرعت آن را در ظرف ها بگنجانید.
در اینجا کشف کنید میوه خشک حبه ای ایرانی که چگونه میوه های خشک در آشپزخانه شما جا می شود.
میوه خشک قبلاً در بین النهرین وجود داشته است
اولین گزارش ها از میوه های خشک در دستور العمل های روی قرص های بین النهرین از 1700 قبل از میلاد یافت شد.
خرمای خشک شده در آنجا به عنوان آب نبات خورده می شد و به غذاهای گوشتی و کیک های غلات شخصیت می بخشید. مسافران متوجه شدند که خرما به آنها انرژی می دهد.
برای جلوگیری از خستگی آنها را می خوردند.
در واقع این شکارچیان بودند که اولین میوه خشک انبه میوه خشک را کشف کردند.
میوه هایی که از درختان میوه می ریختند به طور طبیعی بر روی زمین توسط خورشید خشک می شدند.
این روند طبیعی با خوشحالی توسط مردم پذیرفته شد. میوه خشک را میتوان مدت بیشتری نگهداری کرد و هم مغذی و هم شیرین بود.
انجیر خشک ممکن است حتی از خرما نیز محبوبیت بیشتری داشته باشد.
آنها بر روی دیوارهای مصری و در مقبره ها یافت شدند.
از آنجایی که آنها به طور گسترده در دسترس بودند، هم ثروتمندان و هم فقیرها می توانستند از این شیرینی انجیر لذت ببرند.
- منابع:
- تبلیغات: