خواص گردو برای سلامتی
گردو با وجود ارزش کالری بالا، باید به طور مرتب در رژیم غذایی هر یک از ما گنجانده شود. افرادی که به صورت روزانه گوشت نمیخورند، یعنی گیاهخواران و وگانها و همچنین کسانی از ما که قدردان تنقلات سالم و مفید هستیم، باید به آن توجه کنند.
گردو همچنین باید در رژیم غذایی هر مادر باردار وجود داشته باشد، زیرا حاوی مقادیر زیادی اسید فولیک است یک عنصر ضروری برای رشد مناسب سیستم عصبی جنین.
گردو برای داشتن قلب سالم
گردو می تواند با موفقیت جایگزین ماهی در رژیم غذایی ما شود. همه اینها به دلیل محتوای بالای سالمترین چربیها است که شامل اسیدهای با ارزش امگا 3 نیز میشود.
محتوای بالای آن باعث می شود گردو چالوس به کاهش سطح کلسترول بیش از حد خون کمک کند و اثر ضد انعقادی قوی دارد. با این حال، تاثیر مثبت گردو بر سیستم گردش خون ما به همین جا ختم نمی شود!
چنین خواصی از گردو به این معنی است که افراد دارای قلب ضعیف، مبتلا به بیماری های قلبی عروقی و ما که می خواهیم قلب خود را سالم و خوش فرم نگه داریم، باید به طور مرتب از آن استفاده کنند. گردو سالم می تواند همه اینها را تضمین کند!
گردو
گردو گنجینه واقعی بسیاری از ویتامین ها و مواد معدنی ارزشمند است. از جمله، شایان ذکر است که به عنوان مثال. ویتامین A، B6، C، E و K و مواد معدنی کلسیم، آهن، منیزیم، فسفر، روی، پتاسیم و سدیم.
محتوای بالای ویتامین ها و مواد معدنی و به ویژه فسفر که برای مغز ما ارزشمند است، گردو را برای کار و کارایی مغز ما عالی می کند. مصرف منظم آنها حافظه را بهبود می بخشد، فرآیندهای فکری را بهبود می بخشد و جذب اطلاعات جدید را تسهیل می کند.
به همین دلیل، گردوهای سالم و مغذی باید یک میان وعده همیشگی برای دانش آموزان، دانش آموزان و افراد شاغل ذهنی باشد.
محتوای بالای اسید لانولین طبیعی، فسفر و کلسیم به نوبه خود باعث می شود که گردو تأثیر زیادی بر سلول های عصبی داشته باشد. بنابراین مصرف آنها برای افرادی که استرس دارند، مشکل خواب دارند و از خستگی رنج می برند توصیه می شود.